Teknikbanor till delcup 2 (Inlämning 5-25 december).
Välj den nivå du vill rida i första delcupen Om du rider dressyren också, så väljer du motsvarande dressyrprogram. Dressyren hittar du på webbsidan Stallbacken. OBS att dressyrprogrammen för WE finns längre ner på Stallbackens sida. Scrolla.

Kom ihåg att det inte är hela världen om det inte går bra på något eller några hinder, filma bara på. Det enda som händer, är att det som behöver övas på blir tydligare. På så vis hinner du ta itu med det i god tid innan tävlingssäsongen åter kommer igång.


Fålla, lydnadshinder och klocka i korridor vid testridningen av banorna för delcup 1.

Kom ihåg att du tävlar mot dig själv och att det är ekipagets utveckling som är det intressanta. Rid prydliga vägar som gör att du kan rida an hindren på bästa möjliga vis. Använd bedömningen du får på protokollet och tipsen på övningar för att trimma inför nästa delomgång. Om du vill, så går bra att byta nivå både uppåt och nedåt i klasserna mellan delcuperna.

Rekommenderad kameraposition: Ungefär vid repgrinden. Sedan kan ni behöva justera positionen beroende på ljusinsläpp så att inte motivet försvinner i en massa motljus. Sök dock en bra plats däromkring så säkrar ni att domaren ser ritten tillräckligt bra.

LA1.pdf (1 MB)

LA2.pdf (1059522)

 LB1.pdf (1059528) 

LB2.pdf (1059692)

LC.pdf (1071590)

LD.PDF OBS Ny version 221105

Följebrev med information + tips kring hinderalternativ. 
(Samma följebrev gäller alla delcuper).