Mina elever

Jag har elever i alla åldrar, som har bakgrund inom vitt skilda grenar.
Det gör det extra intressant, att ta vara på den kompetens som ryttarna redan besitter och se den kanaliseras och utvecklas vidare genom att ryttaren och hästen får uppgifter att utföra kring de olika WE-hindren.

 
 
Sagt om, Fredrik, FG Equitation:
 
Kunnig, intresserad, lyhörd, ödmjuk och mycket mån om både häst och ryttare beskriver Fredrik Graucob som tränare. Mina hästar spetsar alltid glatt öronen mot Fredrik när han dyker upp inför en lektion och han har förmågan att ställa precis lagom stora krav för att jag ska känna att både hästen och jag utveckas utan stress.
Jag har ridit både unga, nyligen inridna och äldre, utbildade hästar för Fredrik och han hittar alltid detaljer och roliga övningar att arbeta vidare med.
Jag kan varmt rekommendera Fredrik som tränare!
 
 

Jag har tränat regelbundet för Fredrik i tre år och även deltagit i några kurser.
Fredrik ser min och min hästs potential och utgår från var vi just nu befinner oss, vilket gör att vi utvecklas hela tiden. Fredrik peppar på ett väldigt positivt sätt, det blir så roliga lektioner och kurser.
Han har en gedigen  och bred kunskap i ridningen och framför allt WE:ns konst.
Jag rekommenderar Fredrik varmt.
Eva Strand
Norrtälje
 

Fredrik gör varje lektion intressant och anpassar sitt sätt att utbilda efter varje ekipage och dess behov. Han är pedagogisk och sympatisk i sitt sätt att lära ut viket gör att det passar gammal som ung. Han gör WE:n enkel och får mig och min dotter att utvecklas på våra och våra hästars villkor.
Jenny Laurell
Rimbo
 Clara Laurell Sundsgård